På plats på Öninge Camping

Efter ett par timmars körning så är vi på plats på Öninge Camping. En förbrukning på 0,85 l/mil när man kör 40:an från Göteborg och sen E4:an upp från Jönköping känns bra.

Väldigt mysig camping med fin pool, stora platser med vatten och gråvatten-avlopp vid vagnen.
Hygienhuset är bra, alla toaletter stängs med riktig dörr, så det blir lite privat. Några av toalettrerna har även handfat. Dom har små handdukar som man kan torka sig med, istället för papper. Sen slänger man handduken i tvättsäcken. Känns miljövänligt.
Duscharna är av typen bås med draperi, men rent och fint.

Restaurangen har lite begränsat utbud, men så kallad dom sig hamburgeria. Dock är burgarna goda och stora. Och så får man goda, tjocka pommes till. Gott och mättande.

Tvätt och disk är helt OK, rent och fräscht. latrintömmningen funkade också bra, i samma rum hade dom även hunddusch. Kanske inte så fräsch för hundägarna?

En agilitybana och lite leksaker till barnen har dom också.

20130724-213359.jpg

En lugn och mysig camping som vi säkert kommer tillbaka till. Särskilt poolen är ju ett plus.
Nu var det rätt glest när vi var där, förutom under helgen. Tycker nog att campingen förtjänar lite mer. Men det funkade bra ändå.

Några förbättringsområden är i så fall rengöringen av poolen, lite bottenrengöring hade inte skadat. Sen känns det lite kalt, några träd även ute bland platserna hade varit fint och bra för fukten. Några träd var ju planterade runt polen, blir säkert riktigt fint när dom växer upp.
Och kanske en lekplats till barnen hade nog varit bra, även om poolen är den riktiga barnmagneten.

Även en bild på husvagnsforum.com:s vårdträd.

20130724-213751.jpg

En klar favorit, väldigt trevlig camping!

//TH